Vi inte bara tillverkar gravstenar - vi hjälper dig med mycket annat också!

Vi hjälper dig med allt ifrån att fylla i gammal text med färg till att gravera in nya namn i befintliga gravstenar. Vi säljer också lyktor, självbevattnande blomlådor och rabattlister. Läs mer nedan om allt vi kan hjälpa dig med!

Ett litet urval av

Våra andra gravstenstjänster

Textkompletteringar

Finns det redan en gravsten med ett eller flera namn?
Då kan vi hjälpa dig att hämta stenen, göra rent den, fylla i eller hugga rent den gamla texten och gravera in ett nytt namn i samma stil som den förra - oavsett om du köpt din gravsten hos oss eller inte.

Vi kan såklart även hjälpa dig att gravera din natursten hemifrån eller en asklundsten som redan finns på kyrkogården.

Återbruk

Vi hjälper dig att restaurera och återbruka gamla gravstenar, som genom lite kärlek och omsorg kan få ett nytt liv och pryda någon annans grav.

På många kyrkogårdar kan man få eller köpa en gammal gravsten att återbruka, men vi har också en del egna stenar på lager, både sådana som redan är tillfixade av oss (för snabbare leverans) och sådana som du kan forma nästan hur du vill!

Skyltar & Stenplattor

Ibland Finns det inte någon plats sparad på huvudstenen, men man vill ändå att den avlidne ska ligga i den graven. Då kan man använda sig av skyltar i exempelvis metall, plast eller sten.

Och man kan förstås lägga en stenplatta, gravstenslist eller liggande sten framför graven också.

Lyktor & Ornament

Vi säljer duvor, bronsfåglar, porslinsfoton och massa annat som kan vara pricken över i:et på graven. Vi tillverkar fågelbad i sten, gör lyktvalv i gravstenen, tillverkar tak och pelare.

Vi hjälper dig att göra hela gravplatsen unik!

Gravramar & Rabattlister​

Vi både tillverkar och hjälper dig att montera dina gravramar, gravlock, gravstenslister och rabattlister så att de sitter som de ska. Det finns lite olika lösningar och varianter, med eller utan möjligheter att gravera in namn, dekorer eller annan text.

Vi säljer även Emperi-lådor och hjälper dig att montera dem i samband med ex. montering av ny gravsten, rabattlister eller textkomplettering

Dubbning & Stabilisering

Har du fått brev från kyrkgårdsförvaltningen att din sten inte klarar kraven för att vara säkrad?
Inga problem, hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Glöm inte bort att ju mer information om gravstenen du kan ge oss - desto bättre kan vi beräkna kostnaden för dig.

Skicka din förfrågan här!

Eller kontakta oss på mejl eller telefon. Glöm inte bort att ju mer information du kan ge oss om din befintliga gravsten, desto lättare blir det för oss att beräkna pris. Skicka gärna en bild till oss!

Mejla oss

info@wsten.se

Ring oss!

0585 - 200 21
0586 - 75 10 00

Vi svarar på telefon i mån av tid (vardagar 8-17), 

skicka gärna ett mejl om du vill vara säker på att få tag på oss!