Gravsten Express

Smidigt att beställa – Snabba leveranser – Till ett fast pris

Alla förtjänar en vacker gravplats!

Ibland har man för många val. Ibland blir det krångligt att helt fritt skapa något som man inte vet hur det kommer att bli.
Vi har gjort det enkelt för dig.
Med GravstenExpress är det smidigt att beställa, du kan göra det antingen via webshoppen, mejl eller telefon. Det går snabbare att få gravstenen då både designprocessen och tillverkningstiden blir kortare. Och framför allt så blir det faktiskt billigare att köpa en gravsten med GravstenExpress!

01

Välj modell

GravstenExpress har i dagsläget 15 stående modeller och 5 liggande modeller att välja mellan. Du behöver inte tänka på form, ytor eller bearbetningar - allt är klart och stenen kommer att se ut som på bilder.

02

Välj typsnitt, dekor, Ifyllnad & stenmaterial

Vi har gjort det enkelt och tagit fram 5 typsnitt, 5 stenmaterial, 4 ifyllnadsfärger och ungefär 50 standarddekorer att välja mellan.

03

Beställ!

Lägg i varukorgen, välj om vi ska montera stenen eller om ni vill montera den själv - skriv in all information och beställ!Modeller

Här hittar ni alla GravstenExpress-modeller, samt de lagerstenar vi har som är redo för nästan omedelbar leverans!

Typsnitt, dekorer & stenmaterial

Du hittar allt du behöver i vårt minibibliotek

Kontakta oss

Om du behöver hjälp, inte hittar det du vill ha eller bara behöver lite inspiration - hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Genväg till

Typsnitt & dekorer

Genväg till

mini-biblioteket