En gravvård kan vara röd, blå eller grå...

Den kan vara enfärgad, flerfärgad, klassisk, modern, slipad eller bearbetad på många andra sätt som ger ytan, kanterna och helhetsintrycket en alldeles egen karaktär.

Oavsett om du vill ha en klassisk, modern, prydlig eller naturlig sten så hittar du den garanterat hos oss.

Här bredvid hittar du, bland annat, våra färdiga standardmodeller. De går att beställa precis som de är, men de går lika bra att använda som inspiration, för att sedan skapa något helt annat!

Har du redan en idé om vad du vill ha och inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att skapa din vision. 

Varför ska man köpa en färdig modell?

Att köpa en färdig modell är både prisvärt och kortar ner leveranstiden något, jämfört med om vi skulle skapa en modell helt från grunden. Men vi gör såklart allt för att det ska gå så snabbt som möjligt oavsett.

Vi har även några färdiga modeller på lager till nedsatt pris, som kan levereras snabbare än om vi skulle tillverka en helt ny sten från grunden. Det kan handla om allt ifrån gamla gravstenar som vi renoverat, till gravstenar vi behövt göra om, eller bara en modellidé vi känt oss sugna på att testa.
Kontakta oss om du är intresserad av att veta vad som finns färdigt.